Krátce

Pachatel prosincových útoků byl incel se zálibou v nekrofilii

[Pachatel] také sledoval pornografickou produkci s bizarními kulisami. Ve většině případů šlo o asijskou produkci. Mezi snímky byla i série, ve které jsou ženy nalíčeny jako zombie nebo mrtvoly.

Jeden ze svědků střelby na fakultě nicméně policistům řekl, že zachytil útržky, které prý [pachatel] řekl při běsnění na fakultě. ‘Moc se se mnou nebavíte. Moc se mnou nekomunikujete,’ měl pronést údajně [pachatel].

[K pachatelově] frustraci dle psychologického zkoumání výrazně přispěly neúspěchy při navazování partnerských vztahů. Znám je případ, kdy spolužačce, která se mu líbila, zakoupil k narozeninám cenný dar. Jenže dívka dar odmítla a vybídla ho, aby ji už nekontaktoval. Pocit osamění prohloubil přechod na vysokou školu a společenská uzavírka spojená s pandemií covidu.

Zdroj: iDnes.cz

Leze to z českých novinářů jako z chlupaté deky, ale myslím, že tímto lze uzavřít spekulace o možném motivu.

Současně s těmito zjištěními o to více vychází najevo potřeba přijetí pozměňovacího návrhu č. 4835 poslanců Růžičky, Černochové, Maška a Langa, který řeší mezery posuzování zdravotní způsobilosti žadatelů o zbrojní průkaz zjištěné při vyšetřování útoků studenta FFUK.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *