Krátce

Užití síly je oprávněné k zastavení Donalda Trumpa, věří 10% Američanů

Podle celostátního průzkumu politologa Roberta Papeho o politickém násilí z června 2024 10 % respondentů zastává názor, že “použití síly je oprávněné, aby se Donald Trump nestal prezidentem“.

Třetina z těchto osob také uvedla, že vlastní zbraň.

Zdroj: NY Times

4 Replies to “Užití síly je oprávněné k zastavení Donalda Trumpa, věří 10% Američanů

  1. No jo no, to je tak když demokraté a jejich levicové media o něm tvrdí že je hitler a že on je konec demokracie, tak se pak není čemu divit že se něco takového stalo. Zajímavé je jak se vůbec neohání o zákazu zbraní atd. jako to dělají vždy když se něco podobného stane. Zajímalo by mě jaká by byla jejich reakce kdyby to nebyl Trump ale Biden.

    1. Mne by vcelku zajímalo, proč se toho tak bojí. Buran už tam přece čtyři roky seděl, a za tu dobu toho zoral _mnohem_ méně a jeho chyby byly _mnohem_ méně závažné, než jak tomu je u toho současného geronta.

      Argumentace „mezitím zestárl, zblbl a taky nemůže počítat s třetím obdobím, tak ty nebezpečné hovadiny dělat teprv začne“ je samozřejmě potenciálně nosná, nicméně pro geronta platí taky, jen místo „začne“ bude „znásobí“.

      Že by tam ideálně měl jít DeSantis, o tom není ani nejmenšího sporu; ale ten to, bohužel, zoral 🙁

      1. On tam seděl nedopatřením a soudruzi za nic na světě nechtějí připustit, že by se jim tam dostal znovu. Jenže soudruzi jsou taky imbecilové trestající jakýkoliv odklon od oficiálního stanoviska. Takže když 5 let každý, kdo viděl Bidenovu demenci, byl pro ně ruský agent, kterého je třeba zlikvidovat, tak se jim těžko jednak mění frontman a taky jim tam zbyli vesměs jen submisivní, ale o to agresivnější blbci, co budou ještě měsíc likvidovat každého s pochybnostmi o Bidenovi a nebude tím pádem ani z koho vybrat. Protože starý kriminálník-dement byl aspoň přijatelný pro všechny, kdežto jestli se mezi těmi pošahanci rozpoutá boj o to, jestli je víc barva, gender, zoofilie nebo jiná inkluzivní perverze, tak se leda sami pokoušou. Jasně, že to orchestrují ne-blbci, ale i ti to budou mít s takovým materiálem složité.

        Smutné je, že druhá strana není zase o tolik lepší.

        1. Já neměl na mysli soudruhy, u těch je to zřejmé; myslel jsem běžné voliče.

          Nemám vůbec žádné iluse o tom, jak a proč volí (ostatně lze asi snadno dohledat mé velmi zásadní výhrady proti všeobecné demokracii); ale tyhle excesy, kdy proti hrozbě, že by mohla vyhrát (silně levicová, když jsme u toho, ty lži s „krajní pravicí“ jsou dost ohrané už) Le Penová, se národ žabožroutů semkne a raději to hodí stalinistickému komunistovi Mélenchonovi, to mi už fakt přijde jako zu viel 🙁

          „Druhá strana“ je vskutku jen o málo lepší. Proto by bylo zapotřebí konečně kopnout do zádi obě dvě a raději vybrat stranu třetí — http://www.lp.org.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *